Inga Ubisoft-torn i Watch Dogs 2

Inga Ubisoft-torn i Watch Dogs 2

Assassin’s CreedFar CryWatch Dogs och så vidare. Ubisoft älskar sina öppna världar. Dessvärre älskar de även att utforma världarna med liknande mekaniska byggstenar, oavsett om det är Chicago i en nära framtid eller renässansens Rom. Höstens öppna Ubi-värld, Watch Dogs 2, kommer dock med en liten nyhet: det kommer inte att finnas några torn där du från toppen låser upp pluppar en masse på kartskärmen. Istället förväntas du göra något så speciellt som att själv utforska San Franciscos öppna värld.

– Det är inte spel där du öppnar kartan och hittar allt där. Det finns inga torn. Du utforskar helt enkelt världen, berättar Jonathan Morin, spelets creative director, för Eurogamer.

Du låser istället upp saker genom att utöka din grupp hackers med fler och fler medlemmar. Intressant är att Morin i samma intervju säger att du kan klara spelet utan att “knappt röra vid storyn”. Det finns tre “milstolpar” men utöver detta kan du ta dig framåt genom att fritt utforska eller slutföra co-op-uppdrag.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts