I natt 03:00 håller Sony sin E3-show – se den här

I natt 03:00 håller Sony sin E3-show – se den här

Precis som vi sa i vår E3-special kommer troligtvis inte Sonys Playstation-show frälsa pc-spelarna, men några av nyheterna kommer ändå, förr eller senare, drabba oss. Minns fjolåret. Shenmue III, som kommer till pc, och Final Fantasy VII-remaken, som kanske kommer till pc, var två jordbävningar som gav eko i hela spelvärlden. Kan Sony toppa det i år? Tveksamt, men med ett Red Dead Redemption 2 skulle man vara en bit på väg. Släng på ett Shadows of Mordor 2 plus några indiesensationer så blir vi ännu gladare.

Klockan 03:00 drar föreställningen igång.

PlayStation® – E3 2016 Press Conference | English

Watch the PlayStation E3 Experience 2016 Press Conference live from Shrine Auditorium. For more news and information on E3 2016 visit http://live.playstation.com

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts