Hur står sig Skyrim-remastern jämfört med pc-originalet?

Hur står sig Skyrim-remastern jämfört med pc-originalet?

Digital Foundry brukar roa sig med att göra videor om spelteknik hos Eurogamer. Nu har de tagit sig an trailern av den nyligen utannonserade remastern av The Elder Scrolls V: Skyrim, och jämfört den med pc-versionen av originalet. Resultatet kan visa sig vara överraskande för många.

Skyrim Special Edition är mycket mer än originalspelet i högre upplösning och bättre bildhastighet. Detaljrikedomen har ökats markant, och spelet drar nytta av flera tekniska nyheter som introducerades i spelmotorn under utvecklingen av Fallout 4. Nya vatten- och snöshaders, uppgraderat ljus och field-of-view-effekter kan göra en uppgradering värd pengarna, även för oss pc-spelare.

Det bör dock påpekas att jämförelserna endast görs med originalspelet. Inga moddar tas i beaktande, och det finns en hel del imponerande sådana där ute. Men en bättre teknisk grund i och med Special Edition lär sannolikt resultera i moddar som gör Skyrim ännu snyggare, så vem vet exakt vad som kommer hända när allmänheten får tag i spelet den 28 oktober.

The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition vs Original Trailer Comparison

The rumours are true! The Elder Scrolls: Skyrim is coming to PC, PS4 and Xbox One in a “Special Edition” form. This version boasts some visual enhancements over the vanilla release – including tweaked art, improved shaders and added effects. Tom runs through the main changes. Subscribe for more: http://bit.ly/DFSubscribe

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts