Humble Bundle med Sonic

Humble Bundle med Sonic

Det fanns en tid när Sega inte rörde oss pc-spelare i ryggen. Men idag är de forna konsolmakarna, förvirrande nog, en av de mest aktiva aktörerna inom pc-exklusiva spel med Creative Assemblys Total War-serie och Relic Entertainments Dawn of War-svit som de självklara fixstjärnorna. Företagets långvariga maskot Sonic har inte lika stark pc-koppling, men spel efter spel om – eller med – den blåa igelkotten har ändå hittat ut på vår plattform.

Nu är de så många att de räcker till en Humble Bundle. För en dollar får man tillgång till Sonic the Hedgehog, Sonic Adventures DX, Sonic 3D Blast och Sonic CD. Om man betalar mer än genomsnittet utökas listan med Sonic the Hedgehog 4: Episode 1, Sonic & Sega All-Stars Racing, Sonic the Hedgehog 2, Sonic Adventures 2 samt icke utannonserade spel som kommer läggas till inom kort.

Om man betalar mer än 10 dollar får man också Sonic Lost World, Sonic Generations, Sonic the Hedgehog 4: Episode 2 och Sonic & All-Stars Racing Transformed (det sistnämnda rekommenderar jag varmt). Om man betalar hela 35 dollar får man också en exklusiv, fräck t-shirt. Alla spelkoder aktiveras på Steam.

Har vi några Sonic-fans där ute?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts