Homeworld Remastered 2.0 går in för landning

Homeworld Remastered 2.0 går in för landning

Under ett halvårs tid har Gearbox jobbat på patchen som ska ta båda titlarna i Homeworld Remastered Collection till 2.0. Vi gör således rätt i att ha höga förväntningar.

Nu avslöjar Gearbox att patchen släpps lös den sjunde juni, alltså nu på tisdag. Än har vi inte fått några patch-notes att luta oss mot men på det officiella forumet berättar programmeraren Dave E. att moddare kommer kunna göra “en del riktigt spännande saker”.

– Jag hoppas också att moddare kommer att ha i åtanke allt som lagts till och förändrats, och se värdet i att ta sig tid för att förfina sina gameplay- och design-val. Gamla val löper en stor risk att te sig meningslösa efter att patchen släpps. En stor gameplay-mod som går live innan… jag vet inte, augusti? Den är antagligen en framstressad och obalanserad röra.

Ord och inga visor. Gearbox har förväntningar på moddarna. Fists of Heaven har postat en lång och detaljrik lista om vad vi kan vänta oss av 2.0. Den gör du rätt i att kolla in.

Homeworld har under det senaste året återigen blivit strategi att räkna med, inte minst tack vare nytillskottet Homeworld: Derserts of Kharak som Mikael Hjalmarson recenserade: “Underhållande, stilren och välberättad Homeworld-prequel.”

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts