Holy screenshots, Batman!

Holy screenshots, Batman!

“Vad kan passa bättre en trött söndag än att glänta lite på dörren till E3?” Nåt åt det hållet tänkte kanske Telltale, som passar på att släppa de första bilderna till sitt kommande Batman – The Telltale Series. Telltales läderlapp verkar få en serietidningsliknande look. I övrigt säger man inte mycket mer än att vi spelare ska få gott om tid både iklädd mask och kostym, alltså som caped crusader respektive miljardär-alter ego Bruce Wayne. Ett “komplext drama rikt på action, brott, korruption och skurkaktighet runt varje hörn i Gotham City” väntar oss om vi få tro skaparna. Och QTE-events där personer kommer komma ihåg vad du gjorde där, om man får tro oss.

 

I sommar anländer Gothams lilablågråsvarte detektivs första del till data.

 

005_Batcave_Batmobile

 

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts