Högoktanig trailer från nya Just Cause 3-dlc:t

Högoktanig trailer från nya Just Cause 3-dlc:t

När Just Cause 3 släpptes i vintras blev inte mottagandet just sådär översvallande vi hade väntat oss, särskilt inte om man räknar in föregångarens kultstatus. Å andra sidan är det ett iögonfallande och stabilt actionspektakel som Avalanche fortsätter att stötta med nytt material.

Mech Land Assault är andra delen i dlc-trilogin Air, Land & Sea och tar Rico till den nya ön Lacrima, som huserar bland annat ett forskningshögkvarter och fångläger, och som skyddas av stora mechas som Rico förstås kan kapa och använda för egna kaotiska syften. Robotarna spelar också huvudrollen i den fantastiska releasetrailern vars animestil får kids från 80-talet att sucka nostalgiskt.

Mech Land Assault finns på ett Steam nära dig.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts