Heta Bethesda-rykten

Heta Bethesda-rykten

För andra året i rad kommer Bethesda ha en presskonferens söndagen innan E3-mässan går av stapeln i Los Angeles. Eurogamer rapporter att det ryktas om en remaster av Elder Scrolls V: Skyrim och uppföljare till Prey, Wolfenstein: The New Order och The Evil Within. Informationen härstammar från den ryktbara industriinsidern Shinobi602 såväl som användaren Enter the Dragon Punch på NeoGAF, som påstår att Skyrim-mastern kommer innehålla “moddar, allt dlc och förbättrad grafik”. Modd-stödet vittnar om att det främst talas om konsolversionerna i nuläget, så det återstår att se om det blir någon pc-version.

Det nya Prey har inte nödvändigtvis något att göra med det Prey 2 som visades upp för några år sedan, utan lär vara ett spel av Arkanes nya Texas-studio. Arkane filar också på Dishonored 2 just nu, och vi publicerade en matig förtitt i juninumret av tidningen.

Vilket Bethesda-spel längtar ni mest efter just nu?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts