Hela Half-Life återskapat i Minecraft

Hela Half-Life återskapat i Minecraft

Det kanske inte är Half-Life 3 men det är något väldigt vackert: Half-Life återskapat i Minecraft. Kartpaketet inkluderar (förstås) hela originalet tillsammans med bonuskapitlet Uplink liksom expansionerna Opposing ForceBlue Shift och Decay med bonuskapitel. Du kan spela alla banor i sin helhet. Vad väntar du på?

Du laddar ner det hela från Minecraft-forumet och härligheten landar på 13 MB. (Det har du nog plats för.) Kartan är byggd av 2,5 miljarder block.

Projektet startades 2012 och det släpptes faktiskt redan för tre år sedan. men har nu blivit en snackis i cyberrymden. Word of mouth ska icke underskattas. Vill du se en playtrough finns en sådan här.

Minecraft | Half-Life Map – Complete Game 【NO Commentary】

Complete Half-Life Map for Minecraft in 1080p60, NO Commentary and NO Deaths. *** Please SUBSCRIBE, SHARE and RATE *** Thanks 🙂 This was an interesting map to run through, some of it was well made and the mobs add a nice touch.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts