Här är lanseringstrailern för The Technomancer

Här är lanseringstrailern för The Technomancer

Vi har sett en hel del av The Technomancer de senaste veckorna. Vi fick en E3-trailer och en genomgång av spelmekaniken och nu, på spelets födelsedag, har vi välsignats med en sprillans ny lanseringstrailer. De första recensionerna från internet har också börjat trilla in lite försiktigt, och de bjuder på blandade omdömen. IGN säger att spelet är dåligt, italienska Eurogamer tycker att det är riktigt bra medan PC Invasion uppfattar spelet som högst mediokert.

Historien utspelar sig på mars under ett hetlevrat vattenkrig, och spelaren tar, föga förvånande, rollen som en technomancer – en magekrigare som kontrollerar destruktiva elektricitetsbaserade krafter som förstärks av cybernetiska implantat. Technomancers är väldigt anpassningsbara individer som kan både smyga, slåss och förhandla. Arsenalen bjuder på stavar, pistoler, svärd, klubbor och sköldar, och fiendeuppbådet inkluderar människor, mutanter och genetiskt uppfödda djur. Med hjälp av spelarnas elektriska krafter kan man bland annat skapa en sköld som blockerar inkommande attacker, inte helt olikt en viss vithårig witcher.

Lanseringstrailern spär på The Witcher-jämförelserna ytterligare med prat om att technomancers inte kan leva normala liv, och det verkar som att en stor del av jobbet går ut på att slåss mot läbbiga överdimensionerade monster. Spelet är utvecklat av franska studion Spiders som sedan tidigare har verk som Mars: War Logs och Bound by Flame på meritlistan. I skrivande stund är det fortfarande några timmar innan The Technomancer låses upp på Steammen om man köper det innan dess får man en rabatt på 15 procent och soundtracket i mp3-format.

The Technomancer – Launch Trailer

Preorder now: http://www.thetechnomancer-game.com/shop Website: http://www.thetechnomancer-game.com/ Facebook: https://www.facebook.com/TheTechnomancerRPG Twitter: https://twitter.com/TechnomancerRPG The Technomancer sci-fi RPG today unleashes its Launch Trailer The Technomancer, the sci-fi RPG developed by Spiders Studio unleashes its Launch Trailer! The Technomancer will release tomorrow – June 28 – on PlayStation 4, Xbox One and PC and will be available for download and at your favorite retail store.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts