Sprajlans ny info om Conan Exiles!

Sprajlans ny info om Conan Exiles!

Minns någon Age of Conan? Jag minns det med värme.

Som vi skrivit om tidigare är Funcom tillbaka med ett nytt spel i Conan-universumet, men denna gång rör det sig alltså inte om ett massivt onlinerollspel utan om ett något mindre massivt överlevnadsspel. Tankarna går snarast till Day Z, Ark: Survival Evolved och andra liknande survivalspel.

I Conan Exiles slängs du ut i ödemarken, hungrig, törstig och ensam. Du måste bygga vapen, verktyg och skydd för att överleva. Tillsammans med andra spelare kan du bygga bosättningar och fästningar för att stå emot alla som vill dig ont. Om saker skiter sig kan du alltid offra fientliga spelare för att blidka gudarna.

Conan Exiles når Early Access på Steam någon gång under sommaren. Under tiden kan du suktande kolla in den första trailern igen och en åtminstone något nyare utvecklardagbok. Får vi se mer på E3, tro?

Uppdatering: För några minuter sedan dök ett pressmeddelande upp som förtäljer att Conan Exiles går in i Early Access 13 september. Funcom bjuckar oss också på en sprajlans ny trailer!

 

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts