Här är alla spel i “Play Anywhere”

Här är alla spel i “Play Anywhere”

“Play” och “anywhere” var två ord som ofta hördes tillsammans under Microsofts E3-konferens. Tillsammans bildar de nämligen det nya initiativet som förenar Microsofts förstapartsspel på Windows 10 och Xbox One – om du köper spelet på Windows 10 får du Xbox One-versionen gratis, och vice versa. Alla spelen kommer också ha crossave som fungerar över formatgränserna.

Microsoft har släppt ett sött litet filmklipp med glada människor, men den väsentliga informationen visas i slutet. Under idag och igår har vi skrivit nyheter om Recore, Halo Wars 2, Gears of War 4, Forza Horizon 3, Sea of Thieves och Scalebound, och som synes på bilden ovan ingår de alla i “Play Anywhere”-programmet.

Därtill har Microsoft berättat att deras nya handkontroll (som medföljer den nya konsolmodellen Xbox One S) kommer fungera trådlöst med alla Windows 10-datorer utrustade med bluetooth (den äldre Xbox One-kontrollen kräver en extern adapter för att fungera). Xbox One S släpps i augusti, så vi pc-spelare kommer inte behöva vänta länge på de nya handkontrollerna.

Xbox Play Anywhere – Anywhere is a great place to play

Experience the freedom to play your games wherever you want. Now when you own an Xbox Play Anywhere title, it’s yours to play on both Xbox One and Windows 10 PC at no additional cost. www.xbox.com/xbox-play-anywhere

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts