Halo Wars 2-betan även till pc

Halo Wars 2-betan även till pc

Microsofts strategispel Halo Wars 2 kommer till pc och utvecklarna har lovat att det inte är fråga om en hafsig portning.

Onlinedelen kommer bestå av både bekanta och nya spellägen, såsom klassisk dödsmatch och mer tillgängliga spellägen som låter deltagarna koncentrera sig på arméer framom resurshantering. Betan pågår just nu på Xbox One, och enligt Dan Ayoub hos 343 Industries kommer pc-spelare också kunna delta vid ett senare datum. Någon mer exakt tidpunkt än “närmare releasen” får vi dock inte.

I det här fallet rör det sig faktiskt om en riktig beta, påpekar Ayoub, och inte en glorifierad demo som så ofta är fallet i dagens spelbransch. När pc-spelarna får chansen att prova spelet kommer det vara mer polerat. Utvecklarna lyssnar på feedback och är inte rädda för att införa förändringar i spelbalansen innan releasen den 21 februari nästa år.

Halo Wars 2 är en Play Anywhere-titel men kommer trots det inte låta konsol- och pc-spelare möta varandra, förmodligen för att det vore orättvist att låta handkontroller tampas med möss och tangentbord.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts