Halo 5 kommer INTE till pc

Halo 5 kommer INTE till pc

Det var för bra för att vara sant. Sedan Frank O’Conner, Halo-seriens franchise manager, i oktober förra året hintade om att Halo 5: Guardians eventuellt kunde dyka upp på pc kickade det igång förväntingar och rykten bland fans av Microsofts långlivade fps-klassiker. Kanske skulle det rentav presenteras under nästa veckas E3-mässa?

Tyvärr kan våra brittiska kollegor nu bekräfta att pc-spelare alltså inte kommer att få ta del av Halo 5. Hade en portning blivit av skulle Guardians ha blivit det första spelet i serien sedan det tolv år gamla Halo 2 att släppas till pc, men så blir alltså inte fallet.

Halo-fans kan istället se fram emot strategi-spinoffen Halo Wars 2 som faktiskt kommer till pc och som Xbox One-ägare får chansen att beta-testa under E3-veckan mellan den 13e och 20e juni. Man tager vad man haver.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts