Håller Hearts of Iron IV för riktiga militärexperter?

Håller Hearts of Iron IV för riktiga militärexperter?

Har du någonsin funderat på om dina eskapader i Hearts of Iron IV skulle fungera i verkligheten? Det har Dan Lind, lead designer hos Paradox, också gjort. Han bjöd därför in Afghanistanveteranen överstelöjtnant Conny Hansen från den svenska armén för att få reda på svaret. I videon nedan tar han sig an USA årgång 1936.

Paradox passar även på att berätta vad man kan förvänta sig av spelets första stora patch. Hela listan hittas här, men Paradox framhåller särskilt nya beteendemönster hos arméer (“försiktigt”, “balanserat” eller “stressat”) och omarrangerade produktionsprioriteter hos ai:n med fokus på soldater. Vi försäkras också om att Tyskland kommer vara mindre aggressiva mot Sydamerika, och att kung Georg V bara kommer kunna dö en gång.

Hearts of Iron IV släpptes tidigare den här månaden och ni hittar vår recension här.

Hearts of Iron IV – In The Hands of The Military

Buy Hearts of Iron at http://pdxint.at/294BQBT One test of a strategic wargame is whether real-world military expertise and planning translates to the virtual space. We invited Lieutenant-Colonel Conny Hansen of the Swedish Armed Forces to play Hearts of Iron IV in our studio so he could get the measure of Paradox Development Studio’s newest grand strategy wargame.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts