GOG Connect importerar dina Steamspel till GOG

GOG Connect importerar dina Steamspel till GOG

GOG Connect låter som fantastiskt initiativ: För över dina Steamspel till GOG. Mottot är “Varför köpa spel mer än en gång?”. Men, för det finns så klart “men” inblandade, det förutsätter förstås att du äger spelen på Steam och att spelet i fråga fått grönt ljus från dess utgivare. Just nu dräller det inte direkt av spel. Den första vågen inkluderar bland andra The WitcherTo the Moon och Broken Sword. För att starta processen går du hit men ha i åtanke att erbjudandet är tidsbegränsat. De första spelen är aktuella i fem dagar. Skynda!

GOG tar sig också rättigheten att ta bort spelet om det visar sig att du kör med skumraskaffärer och till exempel synkar ett spel och sedan kräver pengarna tillbaka på Steam. Med andra ord: spela rent spel. Dock verkar det vara svårt att spela över huvud taget just nu. Undertecknad kan inte ens påbörja synkningen och får meddelandet:

“Due to exceedingly high demand this may take up to several days, please check back later. Thank you for your patience.”

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts