Gillar du Ducati?

Gillar du Ducati?

Italienska Milestone är världens största motorcykelspelsutvecklare just nu. Inte för att de har särskilt mycket konkurrens, men man kan verkligen inte beskylla dem för att ligga på latsidan. Varje år släpper de ett nytt spel baserat på MotoGP-mästerskapet, tidigare i år lanserade de motocrosspelet MXGP2, i fjol provade de på landsvägsracing med Ride, och senare i år når Valentino Rossi: The Game butikshyllorna. Men innan dess ska Ducati-älskarna tillfredsställas.

Ducati: 90th Anniversary är ett spel som helt och hållet dedikeras till den italienska motorcykelmakaren. Spelet innehåller 39 motorcyklar från märkets 90-åriga historia, uppdelade över fem epoker. De gör upp på fem lansvägsslingor och åtta officiella racingbanor.

Ducati: 90th Anniverary finns på Steam nu. Kolla in lanseringstrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts