Geralt och hans vänner dyker upp i Gwent-spelet

Geralt och hans vänner dyker upp i Gwent-spelet

Trots vissa frustrationer när jag inte hittade korten jag ville var det smått omöjligt att inte spendera oskäligt många timmar av The Witcher 3 med att spela kortspelet Gwent. Det hade en gedigen grund, och har fångat många rollspelare i sina beroendeframkallande klor. Att det nu kommer ett fristående Gwent-spel är därför väldigt logiskt, och livsfarligt för oss som vet med oss redan nu att vi kommer att fastna i det.

Vi har redan fått veta intressanta saker som att du kommer att kunna välja vilka av de mer sällsynta korten du vill behålla när du öppnar ett kortpaket. Det borde göra det mindre slumpartat och frustrerande att samla på sig en bra kortlek. För den som oroat sig över att vi bara kommer få möta Geralt och hans vänner i kortform i Gwent-spelet så rapporterar nu  vg247 att Doug Cockles (som spelar Geralt) och många av de andra röstskådespelarna ska reprisera sina roller i Gwent: The Witcher Card Game – som ju kommer att innehålla flera singleplayerkampanjer.

Personligen hoppas jag att det finns en knapp för att bete sig som en riktigt dålig vinnare, eller förlorare för den delen. Att reta gallfeber på Geralt vore onekligen en trevlig bonus.

 

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts