Gears of War 4 stöder nytt pc/Xbox-initiativ – co-op mellan plattformar

Gears of War 4 stöder nytt pc/Xbox-initiativ – co-op mellan plattformar

Gears of War 4 släpps den 11 oktober, samma dag till pc och Xbox One. Det blir också det första spelet med “Xbox Play Anywhere”-loggan tryckt på boxen. Den innebär att om du köper det på Xbox One kan du även spela det på pc. Fiffigt. Håll utkik efter den loggan, med andra ord.

Sparfiler och achievements delas även mellan de båda plattformarna. Co-op mellan de båda stöds också, vilket är awesome! Microsoft har sagt att de är seriösa med sin satsning på spel till Windows 10 och vi börjar ana att så faktiskt är fallet.

Gears of War 4 Gameplay Campaign (E3 2016)

Gears of War 4 Gameplay Campaign (E3 2016) Follow me on Twitter – https://twitter.com/MKIceAndFire1 SUBSCRIBE – https://goo.gl/VLlbBz

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts