Gameplaypremiär för Obsidian-rollspelet Tyranny

Gameplaypremiär för Obsidian-rollspelet Tyranny

Obsidian, studion som ligger bakom klassiska Knights of the Old Republic II och den moderna klassikern Pillars of Eternity (bland annat) är 2016-aktuella med Tyranny. Teamet ville utmana klassiska rollspelskonventioner och i Tyranny spelar du i en värld där ondskan redan har segrat. Dessutom: du är en hantlangare till nämnda ondska.

Den första gameplayfilmen sammanfattar storyn i breda (och blodiga) drag och ger oss exempel på utforskande och strider. Den påminner oss om att isometriska rollspel aldrig går ur tiden.

Tyranny trailer – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts