Fyra nya Mass Effect-romaner tar dig till Andromeda

Fyra nya Mass Effect-romaner tar dig till Andromeda

BokVisserligen tvingas du vänta på spelet Mass Effect: Andromeda till början av 2017, men på sätt och vis startar resan om bara en dryg månad. I augusti släpps nämligen Initiation, som ska överbrygga glappet mellan Mass Effect 3 och Andromeda. Spelet ska inte behandla trilogislutet, men kanske gör boken det istället? Berättelsen är skriven av firade författaren N.K. Jemisin. Bokserien ska emellertid vara mer än prequels till Andromeda.

– Romanerna kommer att vara både prequels och uppföljare till händelserna i spelen och kommer att vara en del av den övergripande Mass Effect-sagan. De fokuserar på nyckelpersoner och besvarar många frågor som fansen har frågat sig, har förlaget Titan Books tidigare sagt.

Andra och tredje boken släpps i mars respektive september 2017, vilket logiskt nog borde innebära att de tar vid efter spelet Andromeda. Vem som skriver dessa är icke tillkännagivet. Den fjärde och sista skrivs dock Mac Walters, creative director av Mass Effect och lead writer bakom Mass Effect 3. Den släpps i mars 2018.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts