From Software jobbar på tre projekt

From Software jobbar på tre projekt

I en intervju med 4gamer.net (via NeoGAF) berättar Dark Souls-regissören Hidetaka Miyazaki att hans studio From Software har tre projekt under utveckling.

* Ett actionrollspel med en mörk fantasyvärld lik Dark Souls.
* En omstart av/ny idé baserad på en gammal serie.
* Något helt nytt.

Många av de anställda hos From Software vill återvända till mechashootern Armored Core, som hittills varit en konsolexklusiv historia vars senaste del släpptes 2013. Miyazaki pratar också om att han skulle vilja blanda mechs med fantasy, likt animeserien The Vision of Escaflowne.

Eftersom Dark Souls-trilogin är avslutad kan man ju anta att actionrollspelet heter Bloodborne 2 och återigen blir exklusivt för Playstation 4. Men sedan då? Vad skulle ni vilja ha av ett helt nytt spel från From Software?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts