Friday the 13th kan få sololäge – trots allt

Friday the 13th kan få sololäge – trots allt

I fjol gjorde Jason slarvsylta av Kickstarter när Friday the 13th samlade in närmare 7 miljoner kronor. Det var dock långt ifrån bonusmålet som hade gett oss ett enspelarläge. Det hade krävts ytterligare 6,7 miljoner för att addera “single player survival challenge mode”.

Men säg aldrig aldrig. En av teamets starka män, Wes Keltner, säger att det fortfarande finns hopp.

– Ingen tvekan om att vi vill återbesöka singleplayer om spelet gör bra ifrån sig. Vi tar emot förbokningar just nu och varje korvöre vi skrapar ihop går rakt in i spelet för att lägga till just sådana saker, berättar han för Polygon.

Det tilltänkta läget har tidigare beskrivit som att ge världen Jason på ett sätt alla vill uppleva (men ingen tidigare har kunnat skapa). Precis som i flerspelarläget skulle du kunna ta rollen som antingen Jason eller ett av hans potentiella offer. I dagsläget är det dock bara multiplayer som gäller och den stora anledningen till att teamet valde att fokusera på detta är för att det är billigare, även om det också finns andra skäl. Assymetrisk multiplayer är till exempel långt ifrån förutsägbart – vilket klingar ganska väl med en galen mördares agerande.

Friday the 13th släpps senare i år.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts