Fransmännen blir dlc

Fransmännen blir dlc

Storbritannien, Tyskland, USA, Österrike-Ungern, Italien och det Osmanska riket kommer alla bidra med soldater när onlinedelen av Battlefield 1 sjösätts den 21 oktober.

Vänner av ordning och korrekta historiska skildringar (jag rekommenderar Dan Carlins podcastserie Blueprint for Armageddon av hela mitt hjärta) kanske reagerar på Frankrikes frånvaro, som trots allt var med i kriget redan från början (till skillnad från USA). IGN Frankrike tyckte givetvis hela situationen var lite lustig, så de ryckte tag i Julien Wera från DICE i jakt på svar.

– För att verkligen göra den franska armén rättvisa i multiplayer och än en gång visa en sida som vi inte har för vana att se, har vi beslutat oss för att tillägna en hel betald expansion åt dem efter spelets lansering.

Frankrike kommer fortfarande vara med i enspelarkampanjen, medan Ryssland tills vidare ignoreras. Ryska IGN, var är ni?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts