Forza Horizon 3 läcker

Forza Horizon 3 läcker

Ikväll är det dags för Microsofts E3-konferens. Som brukligt är timmarna innan E3-konferenserna börjar det rapporteras om läckor, och Nerdleaks påstår sig vara “hundra procent säkra” på att deras uppgifter om Forza Horizon 3 stämmer.

Den tidigare Xbox-exklusiva racingspelserien kommer göra pc-debut den 27 september (vi snackar Windows 10-butiken nu, precis som med resten av Microsofts förstapartsspel). Spelet är förlagt till Australien (föregångarna ägde rum i Colorado och Sydeuropa) och “extrem terräng” utlovas. Den öppna världen kommer vara den största i seriens historia, likaså kommer bilutbudet vara större än någonsin. Kampanjen ska ha stöd för fyra spelare i co-op och superbilen Lamborghini Centenario (se ovan) agerar affischpojke (och kommer förmodligen hissas ner på E3-scenen ackompanjerad av dramatiska toner och fuktiga ögon).

Forza Horizon 3 kommer att vara det första spelet som visas under kvällens presentation, så några minuter efter 18:30 kommer vi veta om den här informationen stämmer eller inte.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts