Första trailern och bilderna från Berserk

Första trailern och bilderna från Berserk

Är du hajpad inför Berserk? Jag är hajpad inför Berserk.

Jag pratar främst om den nya animeserien som har premiär typ imorgon (okej, första juli) men även om det nya spelet av Koei Tecmo och Omega Force. En Steam-version bekräftades i den första teasern och i förrgår fick reda på en massa ny information om projektet, bland annat att originalförfattaren Kentaro Miura varit inblandad från början och att spelet inte kommer bli en ren Dynasty Warriors-kopia.

Striderna ska bli mer “Berserk-lika” och basupplägget från Dynasty Warriors kommer inte återanvändas. Handlingen berättas från början med avstamp i Golden Age-kapitlet (ett vanligt problem med animebaserade spel är ju att utvecklarna ofta tar för givet att man är bekant med materialet) och kommer fortsätta ända in i den nya animeseriens territorium.

Nu har vi fått den första ordentliga trailern och en hel skäppa med skärmbilder. Blodet forsar när Guts krossar arméer med sitt enorma svärd och Schierke syns också till på en av bilderna. Jag är inte särskilt bekant med henne (jag har aldrig läst mangan) men hon verkar vara en liten söt animehäxa, och det är ju helt i sin ordning i min bok. Hastiga google-översättningar från den officiella hemsidan resulterar i ord som “ohyggliga slaget” och “överväldigande destruktiva kraft”.

Berserk släpps i Japan den 21 september. Det återstår att se när det kommer hit.

 

【予約受付中】9/21発売予定『ベルセルク無双』PV1

オメガフォース新作『ベルセルク無双』 ダークファンタジーの金字塔『ベルセルク』と『無双』がコラボ! 敵を両断し、斬り潰す「斬潰(ざんかい)アクション」を実現した史上最凶の「無双」がここに! PS4/PS3/PS Vita 2016年9月21日発売予定(予約受付中) 公式サイト:https://www.gamecity.ne.jp/berserk-musou/ …

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts