Första trailern från The Walking Dead: Season Three

Första trailern från The Walking Dead: Season Three

Även om miniserien Michonne inte levde upp till våra förväntningar är The Walking Dead ändå det Telltale gör bäst. Efter en rad avstickare till Westeros, Borderlands och Minecraft är det dags att återvända till den döende världen. Första trailern är kort men ger oss åtminstone ett kärt återseende och ett inte lika fullt kärt möte med en gammal fiende. The Walking Dead: Season Three kommer, precis som Batman (här ser du färska screens), drivas av en “väldigt uppgraderad version” av spelmotorn. Skillnaden är inte milsvid men ändå tydlig.

Telltale Walking Dead SEASON 3 TEASER! | E3 2016

The first teaser for the Walking Dead season 3 returning this Fall! SUBSCRIBE: http://www.youtube.com/user/chocojosh2?sub_confirmation=1 TWITTER: https://twitter.com/MajesticGaminYT

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts