Första teasern för cyberpunkskräckisen Observer

Första teasern för cyberpunkskräckisen Observer

Under gårdagens PC Gaming Show premiärvisades Observer, det nya spelet av Bloober Team. Tidigare i år släppte Bloober Team Layers of Fear, ett psykologiskt skräckspel om en konstnärs resa ner i vansinnets abyss. Observer bjuder in liknande tankegångar, men den här gången i en östeuropeisk cyberpunkmiljö.

Spelets utvecklare Rafal Basaj säger att spelaren tar rollen som en polis i en specialenhet kallad Observers som hackar sinnen och minnen. Precis som i Layers of Fear kommer utvecklarna fokusera på miljöbaserat historieberättande och ett djupt narrativ. I den korta teasern ser vi hur mystiska glitchar hela tiden håller spelaren på helspänn. PC Gaming Show bjöd även på de första spelsekvenserna som förvirrar spelaren med discobollar och konstiga ögonskärmar.

Observer har tillsvidare inget releasedatum.

Observer trailer – PC Gaming Show 2016

The first trailer for Observer, a cyberpunk horror game from the creators of Layers of Fear.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts