Första spelsekvenserna ur Injustice 2 i helgen

Första spelsekvenserna ur Injustice 2 i helgen

Under helgens ESL-final i Mortal Kombat X kommer Ed Boon, creative director på Netherrealm Studios, visa upp spelsekvenser från Injustice 2 för första gången. Presentationen äger rum på Netherrealms Twitch-kanal klockan 02:00 natten till söndagen den 12 juni.

Injustice 2 är uppföljaren till Injustice: Gods Among Us från 2013. I det nya spelet kommer spelare ha full kontroll över hur karaktärerna ser ut, slåss, utrustas och utvecklas över en mängd olika spellägen. Hjälteutbudet kommer bli det största i ett DC-fightingspel någonsin, och nya bekantskaper inkluderar Atrocitus och Gorilla Grodd.

Injustice 2 är fortfarande inte utannonserat till pc, men om du vill fortsätta drömma kan du kolla in debuttrailern en gång till.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts