Första spelsekvenserna från Recore

Första spelsekvenserna från Recore

Recore utannonserades till Xbox One under fjolårsupplagan av Microsofts E3-konferens. I januari bekräftades det att spelet också kommer till pc, och igår fick vi reda på att spelet ingår i “Play Anywhere”-programmet (köp spelet på Xbox One eller Windows 10, få den andra versionen gratis). Utannonseringen åtföljdes av en demonstration av de allra första spelsekvenserna och ett lanseringsdatum – den 13 september. På spelets hemsida kan vi också läsa att prislappen kommer bli blott 40 dollar, eller 40 euro, och att äventyret kommer vara över 12 timmar långt.

Recore är ett samarbete mellan Mega Man-legendaren Keiji Inafune och Armature Studio, som består av ett gäng Metroid Prime-veteraner. Recore är ett actionäventyr där den kvinnliga huvudrollen Joule Adams, en av de sista människorna på planeten Far Eden, åtföljs av ett gäng robotar med olika egenskaper. Vi antar att dessa kommer att användas flitigt under både strider och pusselpysslande. Joule Adams är också utrustad med en änterhake för att hej, alla spelkaraktärer har sådana i år.

Recore Gameplay Trailer – E3 2016

Check out the first-ever gameplay footage of the Keiji Inafune/Armature colaboration. ——————————­—- Follow IGN for more! ——————————­—- IGN OFFICIAL APP: http://www.ign.com/mobile FACEBOOK: https://www.facebook.com/ign TWITTER: https://twitter.com/ign INSTAGRAM: https://instagram.com/igndotcom/?hl=en WEBSITE: http://www.ign.com/ GOOGLE+: https://plus.google.com/+IGN

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts