Första spelsekvenserna från Friday the 13th

Första spelsekvenserna från Friday the 13th

I oktober förra året lanserades en kampanj på Kickstarter för Friday the 13th: The Game. Målet hade satts till 700 000 dollar och när kampanjen var slut hade man samlat in 823 704 dollar.

Utvecklarna Gun Media består av en handfull branschveteraner från bland annat Ubisoft och Electronic Arts, såväl som namnkunniga profiler från slasherfilmernas anrika historia. Motion capture-skådespelaren Kane Hodder spelade Jason Voorhees i fyra Fredagen den trettonde-filmer, medan Tarantino- och Rodriquez-favoriten Tom Savini också arbetat med filmerna i olika roller. Harry Manfredini skrev musiken för den allra första Fredagen den trettonde och återvänder nu till sin roll.

Friday the 13th: The Game är ett onlinespel där man kan spela som oskyldiga ungdomsledare eller som den ikoniska massmördaren Jason Voorhees. Ungdomsledarna kan samarbeta för att rymma tillsammans, eller vara egoistiska och gömma sig medan Jason är upptagen med att döda alla andra. I de första spelsekvenserna ser vi hur Jason teleporterar kring Camp Crystal Lake och brutalt mördar ungdomar med kontextsensitiva attacker. Ungdomsledarna kan inte göra mycket mer än att springa undan och gömma sig under sängar.

Friday the 13th: The Game kommer att släppas någon gång under hösten.

 

Friday the 13th: The Game World Gameplay Premier!

Your first look at early-alpha gameplay from Friday the 13th: The Game! Take an inside look at how you’ll control and utilize Jason, as well as witness means of escape and evasion from the counselor’s perspective! Friday the 13th: The Game will release to Xbox One, PS4 and PC in Fall 2016.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts