For Honor släpps i februari 2017

For Honor släpps i februari 2017

For Honor släpps den 14 februari 2017. Inget skriker ju alla hjärtans dag lika mycket som brutala och hårda dueller mellan mustiga skäggmän. <3 Här har ni två lika mustiga filmer att släcka törsten med.

For Honor Gameplay Walkthough: Viking Campaign Mission – E3 2016 Official [US]

Watch the all-new For Honor gameplay walkthrough of a Viking story campaign mission. Join the Raider in his raid through the Myre, land of the Samurai and discover the unique For Honor combat system: The Art of Battle. Available in both solo and co-op mode.

For Honor Trailer: Story Campaign Cinematic (4K) – E3 2016 Official [US]

Watch the For Honor story campaign cinematic trailer and enter the chaos of a raging war. Play as a Knight, Viking, or Samurai in a fast-paced and immersive experience, mixing skill with visceral, never-before-seen melee combat.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts