Finalen av Dreamfall Chapters är nära

Finalen av Dreamfall Chapters är nära

Via en Kickstarteruppdatering bekräftar Red Thread Games att de kommer att bekräfta releasedatumet för sista kapitlet av Dreamfall Chapters nästa vecka. Ja, detta är alltså en utannonsering av en utannonsering, vilket Red Thread tillstår är lite fånigt, men väntan har varit så lång att de inte kunde hejda sig.

– Innebär detta att Book Five är nära? Ja, det gör det. Vi har inte för vana att avslöja releasedatum förrän vi är väldigt nära och är säkra på att vi kan hålla vad vi lovar. Så nästa fredag, den 10 juni, vet du när slutet av resan börjar.

Erik Bergérus recenserade fjärde delen och var till stor del nöjd: “Trots tekniska tvivel så är det med flaggan i topp som Dreamfall Chapters närmar sig sitt sista, och avgörande kapitel”. Inför finalen har vi också en trio färska.
unnamed

unnamed (1)

unnamed (2)

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts