Fanskapade “Battlefront 3” ska släppas på Steam

Fanskapade “Battlefront 3” ska släppas på Steam

I vintras släpptes Star Wars Battlefront, som inte riktigt nådde hela vägen. Kanske får vi istället sätta vårt hopp till Battlefront 3? Eller åtminstone “Battlefront 3“. Ja, du läste rätt.

Battlefront 3 har aldrig var officiellt, men läckta bilder och filmer (tack, Kotaku) har gång på gång vittnat om dess existens. Frontwire Studios, en skock bestående av 50 moddare som blev en professionell studio, skapar sin egen tolkning av Battlefront 3 och Valve kommer att släppa spelet gratis på Steam. Det bekräftas av Frontwire själva.

Det finns dock en stor elefant i rummet: Dumbo. Också känd under namnet Disney. Frontwires chef Tony ”Fergie” Romanelli verkar dock mindre orolig sedan de slöt avtal med Valve:

– Jag ska vara ärlig, jag har varit milt oroad då och då. Emellertid saknar Valve någon slags oro. Genom att gå med på att ge ut Galaxy in Turmoil hjälper Valve till med att säkerställa fortlevnaden för Galaxy in Turmoil-projektet och dess community.

Ingen kan dock blunda för att här finns planeter, farkoster och karaktärer hämtade från Star Wars. Kommer Disney verkligen se mellan fingrarna?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts