Fallout 4 och DOOM släpps i VR-versioner

Fallout 4 och DOOM släpps i VR-versioner

Under nattens E3-show berättade Bethesda att såväl DOOM som Fallout 4 kommer att släppas i VR-versioner. DOOM VR är spelbart redan under E3-mässan så förmodligen blir vi snart varse hur väl helvetet står sig sett ur det nydanande perspektivet. Fallout 4 VR, däremot, är ett år bort men när det väl släpps till HTC Vive (en exklusivitet vi gissar att Oculus sliter sitt hår över) gissar vi att det kommer vara något mycket speciellt. Bethesda verkar mena allvar med VR-satsningen, särskilt med tanke på att de anfaller med två av sina största succéer på senare år.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts