Fallout 4-dlc – dags att ge sig av på plundringståg

Fallout 4-dlc – dags att ge sig av på plundringståg

I augusti släpps Nuka-World till Fallout 4, vilket på förhand låter som rena rama utflykten till ett nöjesfält. Icke, om vi ska tro den nyligen öppnade Steamsidan. Nuka-World var ett tivoli men har förvandlats till en laglös stad. Vi kommer att utforska en ny region i ödelandet där platserna Safari Adventure, Kiddie Kingdom och Galactic Zone nog inte är så roliga som de verkar.

Dessutom: ”Ta befälet över dödliga gäng av plundrare och använd dem för att erövra bosättningar.” Äntligen kan du leva ut dina plundrardrömmar utan att riskera konsekvenser! Kanske kan du till och med anfalla bosättningarna du självt byggt upp? Vilket vore roligt och kontraproduktivt.

Priset på det här dlc:t är ganska saftigt: drygt 160 kronor får du punga ut om du inte sitter på en säsongsbiljett. Förhoppningsvis är Nuka-World värt alla slantar. Vi vet i alla fall att Far Harbor var det (recension). Under E3 avslöjades även ett par andra dlc-paket, varav ett låter dig bygga ett valv.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts