Enorm lista – samtliga pc-spel på E3!

Enorm lista – samtliga pc-spel på E3!

PC Gamer – din machete i speldjungeln, del ett av tre.

E3 2016 var ett massivt event för pc-spel. De genomsyrade mässan och dess konferenser (undantaget Sony och Nintendo, som vanligt) mer än något annat år i mannaminne. Vi åker hem från LA med över 40 spel som bekräftats för, eller sannolikt kommer till, pc. Här är de allihop, med trailers, bara för er kära läsare. Vi har säkert missat några, men i så fall uppdaterar vi listan i takt med att ni skriker och vi lägger vantarna på fler spel. Del två och tre publiceras senare i veckan.

Av PC Gamer-redaktionen

Titanfall 2

Till pc? Japp
När? 28 oktober 2016

Titanfall 2 kommer att ha en enspelarkampanj för offlinespel. Blir du överraskad? Multiplayerkampanjen i första spelet kändes inte som en kampanj alls, så det är välkomna nyheter. Det fokuserar fortfarande på multiplayer, så klart, och vår brittiske kollega som täckte mässan gillade vad han såg när han testade det. Ännu bättre nyheter är att EA och Respawn inte kommer sälja kartor och spellägen den här gången. Allt sådant kommer vara gratis, för att hålla samman spelarbasen. Överlag ser Titanfall 2 galet actionfyllt ut, även om det förstås är svårt för vanliga dödliga att leverera den typ av gameplay man visade prov på i den iniminstadetaljuppstyrda trailern på mässan.

Titanfall 2 Official Single Player Gameplay Trailer

Pilot and Titan unite as never before in Respawn Entertainment’s highly anticipated Titanfall® 2. Featuring a crafted single player campaign that explores the unique bond between man and machine, players will step on to The Frontier as a Militia rifleman with aspirations of becoming a Pilot.

Mass Effect: Andromeda

Till pc? Självklart
När? Mars 2017

Vi är ganska besvikna över att vi inte fick se mer av Mass Effect på EA:s konferens. Bioware vet förstås att vi kommer att rota fram varje liten detalj vi kan i all marknadsföring de ger oss. Uppmärksamma tittare kunde också hitta många ledtrådar till Andromedas innehåll i E3-trailern. Vi antar att man medvetet behåller mycket för sig själva så vi inte räknar ut varenda liten storydetalj innan spelet ens är släppt. Ansiktsanimationerna är för övrigt en rejäl förbättring.

MASS EFFECT™: ANDROMEDA Official EA Play 2016 Video

Be among the first to get the latest Mass Effect news: http://x.ea.com/6767 A whole new galaxy awaits for you to explore. Mass Effect: Andromeda pushes the boundaries of known space into the next generation, delivering distant star systems with remote and hostile planets ripe for discovery.

Dead Rising 4

Till pc? Jajamen
När? 6 december 2016

Frank West är tillbaka för lite mer underhållande zombieslakt i det juliga Dead Rising 4. Fyran ser ut som mer sanslöst och kaotiskt Saint’s Row– skoj, med elektrifierade vapen, armborst som skjuter godisstänger, kraftrustningar, issvärd och modifierbara fordon. Frågan är: var det too much?
Trailern visar också att kamerafunktionen är tillbaka, med det givna tillägget att Frank nu kan ta selfies med sina zombievänner.

Dead Rising 4 E3 Announce Trailer

Dead Rising 4 E3 Announce Trailer – The ultimate zombie slayer returns in an all-new action packed thrill ride. Let the Slay Ride Begin in Dead Rising 4.

Battlefield 1

Till pc? Som alltid, ja
När? 21 oktober 2016

Vi fick se massor med Battlefield 1 på EA:s presskonferens, som en titt på några av kartorna, och inte minst tre hela 64-spelarmatcher “spelade” av kändisar som Terry Crews och Snoop Dogg, där skämskudden ständigt var närvarande under det livesända eventet. Phil Savage, ärrad PCG UK-medarbetare som också fick testa det, säger att det är ”något av det mest spännande” han spelat i Battlefield-väg på länge – även om han bara spelade en match. Några saker vi hittills fått reda på: det kommer finnas dynamiskt väder som kan ändras under matchens gång, massor med saker kan explodera, och du kan flyga luftskepp. Mer info inom kort.

Battlefield 1 Official Gameplay Trailer

Watch the official Battlefield 1 gameplay trailer and discover war on an epic scale, with 64-players engaging in some of the largest multiplayer battles in FPS history. Experience the Dawn of All-Out War, Only in Battlefield 1.

FIFA 17

Till pc? Samma som alla år, ja
När? 27 september 2016

För första gången får vi ett FIFA i Frostbite-motorn. Dessutom får spelet ett helt nytt storyläge kallat The Journey där du axlar rollen som unge fotbollslöftet Alex Hunter, komplett med uppgraderingar och storyval. Du kommer till och med att kunna välja vad du vill säga under intervjuer, vilket kommer påverka dina relationer, om det låter som något du vill ägna dig åt. Som vanligt kommer pc-versionen att släppas på Origin.

FIFA 17 – The Journey – Official Trailer

Powered by Frostbite, The Journey is a new mode in FIFA 17. Make your mark on and off the pitch as the Premier League’s next rising star, Alex Hunter. Play at any Premier League club, for authentic managers, and alongside some of the best players on the planet.

Pages: 1 2 3 4

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts