Enorm lista – samtliga pc-spel på E3!

Enorm lista – samtliga pc-spel på E3!

PC Gamer – din machete i speldjungeln, del två av tre.

E3 2016 var ett massivt event för pc-spel. De genomsyrade mässan och dess konferenser (undantaget Sony och Nintendo, som vanligt) mer än något annat år i mannaminne. Vi åker hem från LA med över 40 spel som bekräftats för, eller sannolikt kommer till, pc. Här är de allihop, med trailers, bara för er kära läsare. Vi har säkert missat några, men i så fall uppdaterar vi listan i takt med att ni skriker och vi lägger vantarna på fler spel. Del ett hittar du här. Del tre publiceras senare i veckan.

Av PC Gamer-redaktionen

Dual Universe

Till pc? Ja
När? Stängd alfa tidigt 2017

Ambitionerna i Dual Universe är galna. Utöver tydliga No Man’s Sky-vibbar vill utvecklarna para det spelarstyrda berättandet, politiken och den ekonomiska komplexiteten i Eve Online med voxelteknik och byggandet i Minecraft. Man vill att alla spelare ska dela samma version av universumet på samma server. Vi försöker forftarande få pejl på hur detta formar sig – men det börjar onekligen bli dags för ett öppet, rymdbaserat MMO som vidareutvecklar andan från Eve. På PC Gaming Show visades de första skälvande spelintrycken.

Dual Universe teaser – PC Gaming Show 2016

Dual Universe is a single-shard sci-fi MMO with a fully editable world and simulated economy. More on http://www.pcgamer.com.

Overland

Till pc? Ja, det är i alfa nu
När? När det är färdigt

Det finns något fridfullt över en öppen väg, även under en apokalyptisk monsterinvasion. Overland är en jätteläcker, rutbaserad variant på just det här scenariot. Du ska ta dig genom små sektioner av amerikanska landskap samt söka efter resurser och bundsförvanter (som ibland tar formen av hundar). Nivåerna är procedurellt genererade, och om du dör får du börja om. Det betyder att det i teorin går att rädda alla hundar någonsin! En överraskning vi är nyfikna på mer om.

Overland trailer – PC Gaming Show 2016

A look at survival strategy Overland’s procedural generation and gameplay.

Turing Test

Till pc? Ja
När? Augusti 2016

Turing Test är ett förstapersonspusselspel från Bulkhead Interactive som, enligt den officiella beskrivningen, ”utforskar medvetandet och utmanar innebörden av mänsklig intuition”. Hur detta tar sig uttryck i spelet har vi ingen aning om. Baserat på trailern verkar det som om du utforskar ett futuristiskt labb och löser pussel med ett ”energimanipuleringsverktyg”. Tänk Portal, fast utan portaler.

Turing Test trailer – PC Gaming Show 2016

The Turing Test is a first-person sci-fi puzzler.

Tyranny

Till pc? Alldeles säkert
När? Steam säger ”snart”

Pillars of Eternity var Obsidians återkomst till klassiska isometriska rollspel, men själva storyn var en ganska välbekant berättelse om ont mot gott. Tyranny är ett annat försök på RPG-temat, men handlar som vi skrivit om tidigare vad som händer om det är ondskan som vinner i en klassisk fantasysaga. Du spelar som en hög uppsatt person i ett tyranniskt samhälle. Efter att precis ha erövrat världen så är din uppgift att försöka återupprätta ordningen igen. Ges ut av Paradox och gick verkligen hem hos så väl besökare som kritiker på E3.

Tyranny trailer – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

Vampyr

Till pc? Ja
När? 2017

Från skaparna av Life is Strange kommer ett annat märkligt liv, om än på ett helt annat sätt. Ett icke-liv, kanske. Vampyr är förstås mycket våldsammare än Life is Strange, med brutala strider, och det handlar om en tämligen upprörd vampyr. Vi var tidigare sjukt bitna (förlåt) på Dontnods Entertainments nästa, men gameplayinslagen i trailern kändes lite stela. Vi intar härmed en pragmatiskt positiv stance.

Vampyr trailer – E3 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

Mount and Blade 2: Bannerlord

Till pc? Japp
När? 2017

TaleWorlds feodala actionsandlåda såg riktigt stark ut på våra kollegors PC Gaming Show, där vi fick se belägringar för första gången. Ett par nya filmer visar 500 AI-anfallare och -försvarare som drabbar samman i en kaotisk strid om en borg. Båda sidor utbyter katapultbeskjutning, kokande olja, eldpilar och svärdshugg. Vi fick också en första titt på Bannerlords belägringsvapen – såsom stegar, torn och ballistor. Det är riktigt spännande att se ett av våra favorit-sandlåderollspel mogna fram tekniskt, och vi tror att Bannerlord kommer att tjäna mycket på införandet av fysik, förstörelse och den allmänna ökningen av trovärdigheten i motorn. TaleWorlds mål är att sätta någon form av spelet i spelarnas händer i år, med en fullständig release 2017.

Mount and Blade 2 siege trailer – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

Pages: 1 2 3 4

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts