En fördjupning i Call of Dutys rymdaction

En fördjupning i Call of Dutys rymdaction

Call of Duty: Infinite Warfare har haft en milt sagt skakig start. Första trailern är till exempel den näst mest ogillade filmen i Youtubes historia. Men när vi nu får en djupare inblick i Infinite Warfares rymdtematik, tack vare Sonys E3-show, kanske tongångarna blir mer positiva. Eller tvärtom – vem vet? Den sju minuter långa gameplayfilmen visar exempel på action ombord på en rymdstation, men även hur striderna rymdskepp mot rymdskepp där utanför kommer att te sig.

Visst är det ånyo ett futuristiskt krig, men rymdtemat är åtminstone för CoD:s vidkommande fräscht. Om inget annat blir det åtminstone ett spektakel som släpps lös den 4 november.

Call of Duty: Infinite Warfare – “Ship Assault” Gameplay Trailer | PS4

Get your first look at in-depth Call of Duty®: Infinite Warfare gameplay as Reyes and his crew infiltrate and take down an enemy SetDef destroyer. Launching from the UNSA Retribution, the SCAR team must engage in intense Jackal dogfighting and close-quarters combat through zero-g to accomplish a coordinated assault with the UNSA Tigris.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts