Eftertexterna i Mighty No. 9 är fyra timmar långa

Eftertexterna i Mighty No. 9 är fyra timmar långa

Eftertexterna i Mighty No. 9 är längre än många spel över huvud taget är. Det kan vi “tacka” Kickstarter och alla 67 000 backare av projektet för. Ser du hela från början till slut tar det tre timmar och fyrtioåtta minuter. Det är till exempel längre än exakt alla Telltalekapitel du någonsin har spelat och filmen Sagan om ringen (den förlängda versionen).

Gissningsvis är eftertexterna i Mighty No. 9 ett effektivare sömnmedel än att räkna får. Det senaste året har varit fullt med dåliga nyheter för den tematiska Mega Man-uppföljaren och när Joakim Kilman till sist recenserade spektaklet var han inte ett dugg imponerad:

“Värst är att designen är så otroligt platt, med en närmast upprörande ful estetik. Hur något så tråkfult kunde släppas igenom är smått sanslöst. Lama fiender, töntig huvudkaraktär och astråkiga, detaljfattiga miljöer. Här finns inget som får mig att vilja fortsätta kämpa. Vem vill äventyra i en så här oattraktiv värld?”

Mighty No. 9 ‘s INSANE 4-hour Credits for all 70,000 Kickstarter Backers

Mighty No. 9 had over 70,000 backers for the project and every one of them is listed in its credits! We show each and every one which took a whopping 4 hours to record! Do you recognize any names?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts