Efter Grow Home kommer Grow Up

Efter Grow Home kommer Grow Up

Grow Home var en överraskning i fjol: ett fysikbaserat plattformsäventyr med väldigt mycket hjärta.

Precis som det ryktades om utannonserade uppföljaren under Ubisofts E3-show. Dock gick inte release av stapeln samtidigt (vilket istället var fallet med Trials of the Blood Dragon) och vi får vackert vänta till någon gång i augusti. Men du vet vad de säger: sommaren är kort.

Den här gången ska den klumpiga lilla roboten ta sig ända ända till månen, vilket betyder att du klättrar och snabbare än någonsin. Som trailern vittnar om har du en rad nya trick att plocka fram, så som att plantera svampar, glidflyga och förvandlas till en illröd studsboll.

 

Grow Up Trailer: Announcement – E3 2016 [US]

Grow Up is a joyful and ageless fantasy game. BUD, a clumsy and charming robot, is on a mission to find MOM, his parental spaceship. Leap, bounce, and float in a vast open world as BUD explores the new planet in this beautiful acrobatic adventure To learn more visit growupgame.com

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts