Ebeeto goes E3 – eller “Erik gör E3”.

Ebeeto goes E3 – eller “Erik gör E3”.

Ni har förstås sett att vi har en ny Youtubekanal. Och har ni inte sett det, skäms och titta sedan! Ni finner också våra klipp en bit ner här på sidan. Nyligen har herrar Benny “Spel på finlandssvenska!” Holmström och Erik “Ebeeto” Bergérus (Erik hade redan som 18-åring Sveriges mest abonnerade YT-kanal, men ingen press Erik!) tagit Nästa steget i sina PC Gamer-karriärer. Alldeles nyss hystade Erik upp sin sammanfattning av EA:s presskonferens i natt. Seså, ta en mugg godis och titta nu.

 

E3 2016: EA – Sammanfattning av presskonferens

EA kickade igång striden på slagfältet som är E3, med sin presskonferens söndag natt. Detta är en effektiviserad sammanfattning, signerad Erik Bergérus (@Ebeeto). @SvenskaPCGamer http://www.pcgamer.se

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts