EA pratar om treårsplanen för Star Wars

EA pratar om treårsplanen för Star Wars

Som alla vet är EA i full färd med att visa världen exakt hur många spel man kan göra av Star Wars-licensen. Svaret för närvarande är tre, och under kvällens EA Play äntrade Jade Raymond för att berätta mer.

  • Raymond och hennes nystartade Motive hjälpar tillsammans med Criterion svenska Dice med ett nytt Battlefront för 2017, där vi även får innehåll från de nya filmerna.
  • Året därpå, 2018, släpps Dead Space-utvecklaren och Uncharted-kreatören Amy Hennigs Star Wars-spel. Kanske kommer det minna oss om nedlagda 1313?
  • Någon gång (vågar vi gissa på 2019?) ska Respawn också tolka Star Wars. Av videon att döma kommer ljussablar ha en roll att spela.

EA Star Wars: A Look Ahead

Take a look at what’s going on with some of the amazing Star Wars projects our teams at EA are working on now, including DICE, BioWare, Motive, Visceral Games, Capital Games and our partners at Respawn Entertainment.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts