E3-trailern från Halo Wars 2 avslöjar februarirelease

E3-trailern från Halo Wars 2 avslöjar februarirelease

Vi har väntat på Halo Wars 2 ett tag, men tvingas hålla på oss lite till. Av E3-trailern lär vi oss att releasedatumet är satt till den 21 februari nästa år. Dock avslöjade Microsoft att en beta dragit igång idag – tyvärr konsolexklusiv. Vi får hålla till godo med två färska trailers som du hittar här som visar mycket filmisk kamp och ett kryddmått gameplay.

Halo Wars 2 Official E3 Trailer

Halo Wars 2 Official E3 Trailer – In Halo Wars 2, the Spirit of Fire and her crew, led by Captain Cutter, face a deadly new faction known as The Banished. Their chief, the Brute warlord Atriox, is both a deadly warrior and brilliant military leader in control of a massive army.

Halo Wars 2 E3 Multiplayer Beta Trailer

Halo Wars 2 E3 Multiplayer Beta Trailer – 343 Industries and Creative Assembly bring you the explosive return of real-time strategy to the Halo universe in Halo Wars 2. Build and command powerful armies of vehicles and troops in epic battles on the biggest Halo battlefield ever.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts