E3-chocken: Nytt Quake utannonserat!

E3-chocken: Nytt Quake utannonserat!

Id Software står för den största E3-chocken hittills. Ett nytt Quake är utannonserat: Quake Champions. Att det rör sig om en “tävlingsinriktad multiplayer-arena-shooter” är i princip allt vi vet. Mer ska vi få veta under QuakeCon i augusti, rimligt nog. Till dess får du loopa den förrenderade trailern om och om igen.

Quake Champions: E3 2016 Reveal Trailer

Quake. Is. Back. The fast, skill-based arena-style competition that turned the original Quake games into multiplayer legends is making a triumphant return with Quake Champions. Running at an impressive 120hz with unlocked framerates, id Software’s new multiplayer shooter is getting ready to take PC gaming by storm once more.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts