Du missade det nog men Bethesda hintade om ett nytt Wolfenstein

Du missade det nog men Bethesda hintade om ett nytt Wolfenstein

Vad är Wolfenstein: New Colossus? Ruvar Bethesda på en kolossal hemlighet?

Om du råkade blinka (vilket är förståeligt 04:00 på morgonen) är det troligt att du missade detta, men om du läste DOS-skärmen i början av Bethesdas E3-show lade du nog märke till att Ids (och MachineGames) stoltaste ögonblick listades: Commander KeenDOOMWolfenstein: The New Order och – Wolfenstein: New Colossus?

Värt att notera är att alla andra titlar hade releasedatum medan New Colossus datumrad inte visade något sådant. Det har ryktas om ett nytt Wolfenstein och det låter ju rimligt att detta är spelet vi väntade på under showen men aldrig fick. Enligt Wolfensteins wiki är “New Colossus” sonetten BJ Blazkowicz citerar i det gripande slutet av The New Order. Att vi får några tydliga svar innan nästa års E3 skulle vi inte ta för givet.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts