DOOM blir ännu mer old school

DOOM blir ännu mer old school

Det råder knappast brist på 90-talsfeeling i nya DOOM (recension), men id tycker bevisligen att det krävs ännu mer. En uppdatering som släpps imorgon kommer ge dig möjligheten att låta Doomguy hålla sitt vapen centrerat på skärmen som om det vore 1993 igen. Det är knappast en gamechanger men ändock en detalj som kommer värma nostalgibultande shooterhjärtan.

Vi kommer även att få ett nytt fotoläge p.g.a. att det är trevligt med semsterbilder från helvetet. Hela listan med förändringar och nyheter i patchen hittar du här.

Om du ännu inte hoppat på DOOM-(åter)tåget är detta ett lysande tillfälle, för spelet har sänkts med 40 procent under Steamrean. 340 kronor är ändå ett helt okej pris för ett såpass nytt (och bra!) spel.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts