Don’t Starve-teamet ger oss rymdkolonibyggaren Oxygen

Don’t Starve-teamet ger oss rymdkolonibyggaren Oxygen

Från Klei, som är kända för titlar som Don’t StarveMark of The Ninja och flera andra förtjusande titlar, kommer potentiellt nästa: Oxygen Not Included. Strategispelet låter dig sköta om sci-fi-nybyggare och bygga en underjordisk bas på en asteroid. Spelet har redan en Steamsida och av den lär vi oss att spelet släpps den 10 maj 2017. Den korta men fina trailern får oss att längta.

Oxygen Not Included E3 Teaser

Steam Page: http://store.steampowered.com/app/457140 Oxygen Not Included is a space-colony simulation game. Manage your colonists and help them dig, build and maintain a subterranean asteroid base. You’ll need water, warmth, food, and oxygen to keep them alive, and even more than that to keep them happy. Release Date TBA.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts