Dödshot mot No Man’s Sky-team efter försening

Dödshot mot No Man’s Sky-team efter försening

Det bidde ingen junirelease för No Man’s Sky. Då Hello Games ville finslipa på detaljer beslöt man att skjuta på spelet till 10 augusti. “Trist, men det är sånt som händer”, tänker kanske en del. “Bra, ett försenat spel är ett bättre spel”, tänker de mest glada laxarna. En liten klick tar sig dock an sådana här besked på sämsta sätt möjliga: genom hot och hat. Teamet bakom de drygt 18 triljoner planeterna fick känna på just detta och under det senaste dygnen har Hello Games Sean Murray fått ta emot mängder med dödshot.

– Jag har fått lassvis med dödshot den här veckan, tweetade han. Men oroa er inte, Hello Games ser numer ut som huset i Ensam hemma. Vill ni säga till mig när det är säkert att ta bort marmorkulorna och oljan från trappan? Det börjar bli besvärligt och jag behöver gå på toaletten.

Murray bemöter det hela med humor, vilket han ska ha heder för. Glädjande för honom är att Svenska PC Gamer hittat ut på internet och med oss tar vi glada och stöttande läsare. Medan vi alla väntar på den 10 augusti gör ni rätt i att läsa vår feta artikel om No Man’s Sky där vi berättar vad man faktiskt gör i det hypade rymdäventyret.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts