17 minuter gameplay från Deus Ex: Mankind Divided

17 minuter gameplay från Deus Ex: Mankind Divided

Det är mycket Deus Ex nu. Det märks att både E3 (nästa vecka) och Mankind Divided (augusti) närmar sig. Igår berättade vi om det ambitiösa och urtjusiga spelläget Breach. Idag ger vi och Eidos Montreal oss sjutton gameplaystinna minuter som visar Prag i all sin cyberpunkprakt. “En stor och tätbefolkad plats som låter spelarna möta olika karaktärer, ta sig an sidouppdrag och utforska områden både in- och utvärtes”, hälsar teamet i beskrivningen till filmen.

Lägg 23 augusti på minnet för det är då Deus Ex: Mankind Divided släpps. Föregångaren, Human Revolution, belönades med 94 procent i PC Gamer för fem år sedan, ett betyg få spel sedan dess mäktat med. Alltså: commence pepp.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts